Τρίτη, 5 Ιουνίου 2007

1η ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΟΔΟΥ ΧΙΟΥ

Τη  Δευτέρα  4/6/07 πραγματοποιήθηκε  η α΄ συνέλευση των κατοίκων της οδού Χίου από την πλευρά του Παράδεισου και μετά από συζήτηση αποφάσισε ομόφωνα τα  εξής :

1) Στα  πλαίσια της καλύτερης πρόσβασης των πεζών κατά μήκος της οδού αλλά και της αποθάρρυνσης της διαμπερούς κυκλοφορίας  και των υψηλών ταχυτήτων των αυτοκινήτων που την διέρχονται αποφάσισε :  α) να γίνει η Χίου εκεί που είναι μονόδρομος, δρόμος ήπιας κυκλοφορίας ή  να μεγαλώσουν τα πεζοδρόμια τουλάχιστον από την μία πλευρά του δρόμου . Να τοποθετηθούν ξανά τα σήματα που απαγορεύουν την είσοδο των αυτοκινήτων από την Μεσογείων γύρω από την πλατεία του Ι.Κ.Α (οδός Σ. Πέτρουλα ) και ταυτόχρονα να μπουν πινακίδες που θα προειδοποιούν τους οδηγούς ότι εισέρχονται σε πυκνοκατοικημένη περιοχή (με ανώτατο όριο ταχύτητας κ.α.)

2) Για τις 2 κεραίες κινητής τηλεφωνίας που βρίσκονται στην περιοχή του Παραδείσου να διερευνηθεί κατ’ αρχάς αν  έχουν άδεια και να ζητήσει από την δημοτική αρχή να  κάνει τις ίδιες ενέργειες(μετρήσεις ακτινοβολίας κ.α.) όπως έχει αποφασίσει και για  άλλες κεραίες οπου βρίσκονται σε εξέλιξη διαμαρτυρίες συμπολιτών μας .

3) Να απαιτήσει από τη δημοτική αρχή να προχωρήσουν οι διαδικασίες απαλλοτρίωσης της πλατείας Ι.Κ.Α. και να αποδοθεί για χρήση στους κατοίκους. Αμεσα να φροντίσει για καλύτερο φωτισμό αλλά και για την καθαριότητα της πλατείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου